تفسیر تست مارکر

سلام در آزمایش مارکر نرخ من شد برای t21:360 و slos:1:100,این یعنی خطرناکه؟ ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باید سوابق بارداری قبلی؟سوابق فامیلی؟نتیجه سونوی nt؟وجواب آزمایش؟راببینیم.

به فرض اینکه تنها مورد همینها باشد،نیاز به آزمایش تکمیلی کواد به روش sequentialویاNIPT(بعد از مشاوره حضوری با متخصص یکی را باید انتخاب کنید)هست.و همچنین بعد از رویت جواب این تست،بایدسونوی آنومالی بدهید.