باسلام و خسته نباشید آزمایش دبل مارکردادم جواب مشکوکه و در گروه متوسط قرار گرفتم.در 15 هفتگی آزمایش کوادمارکر نوشتن که انجام بدم...به نظرتون چند درصد امکان مشکل بودن جنین هست؟ بچه اولمه و اضطراب و دلشوره دارم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن25جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

من نمیتونم بدون دیدن جواب نظری بدم ولی به هرحال همیشه احتمال خطا هست . نگران نباشید . به خدا توکل کنید و منتظر جواب آزمایش باشید