سلام وقت شما بخیر و خوشی من خیلی خیلی ناامیدم بعضی وقتا حس خودکشی دارم اصن حس مردن دارم من دارم طلاق میگیرم ازهمسرم ولی کاش اصن زنده نبودم خستم و ناامید
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز به سن خودتان وهمسرتان و اینکه چند سال هست ازدواج کرده اید اشاره نکردید آیا فرزند دارید وشاغل هستید احساسی که در حال حاضر دارید بخاطر شرایط سختیست که در آن قرار دارید طلاق وجدایی فرایندیست که از نظر روحی و جسمی و.... ما را دچار مشکل میکند .اگر حمایت اطرافیان هم نباشد بسیار سخت میشود اگر زندگی زناشویی موفقی نداشتید و تصمیم به جدایی گرفتید به معنای اینست که میخواهید از شرایط سخت خود را نجات دهید روزهای خوب را خودمان باید رقم بزنیم وبرای آن تلاش کنیم .این که دست بر روی دست بگزاریم تا یک زندگی خوب وبدون استرس داشته باشیم خود به خود به وجود نمی آید خودتان را بخاطر انتخابتان و هر موضعی که باعث این ناکامی شده سرزنش نکنید .سعی کنید با خودتان آشتی کنید روحتان را نوازش کنید به خودتان فرصت بدهید تا با تغییراتی که روبه رو هستید کنار بیایید البته اگر شرح ماجرا بدهید که دلیل جداییتان چیست وکمی در مورد خودتان و مشکلاتتان صحیت کنید بهتر میتوانیم با همفکری هم این موضوع را ریشه یابی کنیم منتظر پیام بعدی شما هستم