خیلی ناامیدم و افسردم خسته شدم

خودمو خیلی مقایسه میکنم با بقیه و فکر میکنم همه از من بهترن

افسرده شدم

بی جهت گریه میکنم

ناامیدم

حس میکنم به اهدافم نمیرسم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
هر فردی خودش را با دیگری قیاس کند طبیعتا با شرایط که شما مطرح کردید مواجه خواهد شد
ابتدا از خودتان بپرسید که در این مقایسه کردن ها به دنبال چه هستید؟ هدفتان چیست؟ به هر حالا از انجام هر کاری هدفی داریم قطعا هدفتان این نیست که شرایط روحی تان آسیب ببیند اما این اتفاق در حال جریان هست
مقایسه کردن در وهله اول مقایسه خودتان با روز قبل تان حائز اهمیت هست اینکه امروزتان با روز قبلتان متفاوت باشید اینجاست که شما در حال رشد هستید رشد فردی، رشد بین فردی و اجتماعی رشد کاری....
و در صورتی که قصد مقایسه داریم این قیاس باید کاملا برابر و عادلانه باشد و کمکی سازنده داشته باشد و اگر با کسانی بالاتر از خود مقایسه می کنید با فردی که در شرایطی پایین تر از شما هست که مقایسه کنید که ببینید اینکه مفرمایید همه از شما بهترن مصداق دقیقی نیست و اینکه بهترن کاملا کلی هست ازچه نظر از شما بهتر هستند؟ شما چه توانایی هایی داری؟ برای ارتقا آن چه کارهایی انجام می دهید؟ قطعا شما هم توانایی ها و استعدادهایی دارید که هنوز آنها را پیدا نکردید آنها را بیابید

در نظر داشته باشید مقایسه کردن ها انتظارتتان را تغییر می دهد و عامل بازدارنده ای هست تا مانع رسیدن شما به اهدافتان شود
از طرفی دیگر بیش از اندازه فکر و ذهن خود را صرف دیگران و کارهایشان می کنید در این شرایط انتظارات بالایی از خود دارید تا به اهدافتان برسید یا دست از مقایسه کردن بردارید و یا از اهداف خود دست بکشید خودتان چه فکر می کنید کدام یک به کارتان می آید؟؟