نظافت کودک

سلام خسته نباشید ببخشید پسر شش ساله ای دارم که حالت وسواس دارد یعنی الان چند سالی هست من مجبورم با گوش پاک کن و..بینی پسرم رو با مکافات تمیزکنم که خیلی هم اذیت میشه ولی خب مجبورم چون هرکاری کردم یادش بدم برای تمیزی بینی ش چیکار کنه میگه بدم میاد حالم بهم میخوره

شبها نفسش سخت میشه منم مجبورم یکی دوروز در میون خودم اینکارو کنم که هر دوتامون اذیت میشیم لطفا راهنماییم کنید با تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

به پزشک اطفال مراجعه کنید تا علت این مسئله مشخص شود. بخصوص اینکه ترشحات بینی به حدی است که در خواب باعث تنگی نفس می‌شود. قطره‌ها و داروهایی وجود دارد که به مشکل فرزند شما کمک می‌کند.