رعایت نکردن نظافت همسر

سلام خسته نباشید. همسرم ۲۸سالشه اصلا نظافت و رعایت نمیکنه از سرکار میاد با دستای کثیف غذا میخوره حمامم دیر به دیر میره از دستشویی میاد بیرون دستاشو نمیشوره مسواک نمیزنه هر چی بهش میگم میگه داری گیر میدی نمیدونم چیکارش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ایشان حتما ۲۸ ساله که اینطوری عادت کردن و نمیشه ایشان را تغییر دهید چطور در زمان آشنایی متوجه نشدید آیا به تازگی اینطور شدند؟
شما فقط یکی از کارها را به او بگویید که انجام دهد مثلا بگویید میدانم سختت است که دستت را بشوری یا عادت داری ولی من دوست دارم که بخاطره من دستت را بشوری، وقتی دستت را نمیشوری من ناراحت میشوم لطفا خواهش میکنم بخاطره من ..... .کم کم او را با رفتار خوب خود جذب خود کنید طوری که او فکر نکند که شما مدام فقط له او گیر می دهید بلکه فکر کند که شما همدم اویید و به آرامش او را دعوت میکنید.
مشکل زندگی زناشویی این است که زن و مرد مهارتهای گفتگو را بلد نیستن و فقط می خواهم همدیگر را تهدید کنند یا اتهام بزنند شما یه سری به موتورهای جستجوگر بزنید و این مهارت را بررسی کنید تا زندگیتان به مراد هر دو شوید