همسرم نظافت را رعایت نمیکند

266 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام همسرم نظافت شو رعایت نمیکنه

همسر من با توجه به اینکه شغلش طوری هست که باید هر روز بره حمام ولی متاسفانه 3 روز 4 روز حتی یک هفته طول میکشه بره حمام، از بوی عرقش حالم بد میشه اوایل روم نمیشد بگم ولی الان میگم بوی عرق میدی برو حموم، یه وقتهایی میره یه وقتهایی هم میگه باشه فردا میرم، کاری به کارش نداشته باشم یک هفته هم شده نرفته، نظافت بدنشم بهش باید بگم، ریشاش رو تا وقتی من کاری نداشته باشم نمیزنه، در صورتی که میدونه دوست ندارم، البته اینم بگم تنبلیشم میاد، و چیزای دیگه، کلا به نظافت اهمیت نمیده، واقعا دارم حوصله میکنم همش با مهربونی باهاش حرف میزنم، ولی خیلی خسته شدم، باید چیکار کنم خودش رعایت کنه این چیزا رو چقدر من هی باید بگم تازه میگم هم آیا گوش بکنه آیا نکنه، لطفا راهنمایم کنید با تشکر

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

دوست عزیز سلام.
هر زمان که همسرتان به حمام میروند و نظافت را رعایت میکنند رسیدگی بیشتری به او داشته باشید از او تعریف کنید و حتی معاشقه کنید.
با زبان تکریم و احترام با همسرتان صحبت کنید. گوشزد نمودن مدام این موضوع بین شما فاصله ایجاد میکند. بنابراین با کلام و رفتار مثبت وارد شوید.

تجربه شما

سلام ممنون، من هر موقع حمام میره ازش تعریف میکنم و... این که می‌فرماید گوشزد نمودن مدام این موضوع باعث فاصله میشه با دعوا بهش نمیگم با عزیزم، جانم میگم، نگم که اصلا اهمیت نمیده باز میگم شاید اینطوری خودش کم کم عادت کنه به این کارا، نگم تا یک هفته هم شده حموم نرفته...