درد در ابتدای ورودی واژن

باسلام و احترام و تشکر از شما

از ابتدای ازدواج علی رغم استفاده از لوبریکنت، مقاربت به شدت دردناک داشتم که نزدیکی رو غیرممکن میکنه و درد در همان ابتداهست وبعد دچار تغییراتی در لابیای مینور شدم(مقداری تحلیل رفتگی در یک سمت لابیای مینور و باز شدن چین‌های لابیا در سمت دیگر در عرض یک ماه) و چندبار متخصص زنان برای معاینه مراجعه کردم که گفتند مشکلی ندارم و تست پی اچ وی هم دادم منفی بود. زگیل یا ضایعه‌ای یا لکه رنگی هیچ کدام رو ندارم.ازجمله افرادی هستم که حساسیت پوستی اگزما و دچار بریدگی با کاغذ میشم.

طی بررسی که خودم کردم در نقطه ورودی واژن نقطه پایین هفت با فشار دادن درد کشنده‌ای ایجاد میشه و هیچ خونریریزی ندارم،جدیدا درد لگنی هم دارم ولی در سونو مشکلی نداشتم

دیگه خسته شدم

خواهش میکنم بفرمایید چکار باید بکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید