سلام خداقوت🫂یه سوالیه چند سالیه ذهنمو مشغول کرده واقعا نمیدونم چیکار کنم.

میخواستم ببینم این چیزی که میگم طبیعیه یا من الکی این حس رو دارم

ببخشین واقعا ولی وقتی لابیا هام رو باز میکنم همون اول اول یه چیزی عین گوشت کوچیک یا مثل زبون کوچیک قرار داره وقشنگ میشه لمسش کرد و از بین اون خون پریودی خارج میشه ولی به اون گوشت نمیشه دست گذاشت چون به شدت درد میاد و خودمو جمع میکنم  واین چیز اضافی حس میکنم یه جوریه که نمیشه داخلش رو نگاه کرد

این طبیعیه یانه،؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله . طبیعی است . بهتر است اگر با مردی تماس ندارید به دستگاه تناسلی خود ور نروید .