ورودی واژن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2627 بازدید 1 تبادل تجربه

خسته نباشید من تازه عروس هستم و به نظر خودم احساس میکنم درست ورودی واژن رو تشخیص نمیدم نه من نه شوهرم از کجا باید بفهمم کجاست امکان به دکتر مراجعه کردن رو ندارم فعلا

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز سوراخ ورودی واژن کاملا مشخص است اگر لبیای کوچک باز شود همان قسمت داخلی که به رنگ صورتی تا قرمز رنگ است در قسمت بالای مقعد  یعنی بین مجرای ادرار و سوراخ  مقعد  ورودی واژن قرار گرفته است می توانید توی گوگل سرچ کنید و از روی تصویر  آن نیز کاملا متوجه شوید موفق باشید.

تجربه شما

سلام

تقریبا یک سانت بالاتر از مقعد یعنی بعد از پرینه.