عدم اعتماد ب نفس

سلام خسته نباشید من احساس میکنم خیلی اعتماد بنفسم پایینه از بچگی دوس نداشتم زیاد تو جمع و مراسمات شرکت کنم چون همش فکر میکنم مسخرم میکنن. یا یچیزی خریدنی همش تو انتخابش مشکل دارم. خیلی کم حرفم زیاد نمیتونم ارتباط برقرار کنم با کسی. وقتی یجایی میرم ساکت و بی حرف میشینم. اصلا دوَ ندارم اینجوری باشم ولی دست خودم نیس. از لحاظ قیافه و اندامم مشکلی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل کادر بهداشت و درمان وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
نداشتن اعتماد بنفس موضوعی است که میتواند ریشه در سبک فرزند پروری و تجرببات گذشته شنا داشته باشد. بزرگ‌ترین و موفق‌ترین آدم‌هایی که می‌شناسیم هم گاهی اوقات دچار کمبود اعتماد به نفس می‌شوند. برای بالا بردن اعتماد بنفستان مثل هر توانایی و مهارت دیگری باید تمرین داشته باشید تا بتوانید آن را مدیریت کنیدنشان می‌دهد که آن فرد چقدر به خودش اطمینان دارد. از چهره‌ی بعضی آدم‌ها می‌شود فهمید که حتی خودشان هم خودشان را قبول ندارند! طوری خودتان را نشان بدهید که همه بدانند می‌توانید هر موقعیتی را مدیریت کنید و بر اوضاع کاملا مسلط هستید. اگر اعتماد به نفس را در ظاهرتان نشان بدهید و زبان بدنتانبه درستی استفاده کنید، نه تنها حس می‌کنید که از پس هر چیزی برمی‌آیید، بلکه دیدگاه دیگران هم نسبت به شما تغییر می‌کند و به توانایی‌هایتان اعتماد می‌کنند. لباس مناسب بپوشید

انرژی مثبت باعث نتیجه‌ی مثبت هم می‌شود، پس سعی کنید نیمه‌ی پر لیوان را ببینید و به مسائل منفی فکر نکنید. همیشه لبخند بزنید، بخندید و با آدم‌های مثبت معاشرت کنید تا هم خودتان حس بهتری داشته باشید و هم کسانی که دور و برتان هستند یک دفترچه‌ی یادداشت داشته باشید و هدف‌ها و موفقیت‌های روزانه‌تان را در آن بنویسید. شکرگزاری و رضایت بابت هر کار مثبتی که انجام می‌دهید، باعث تقویت اعتماد به نفس و آرامش درونی شما خواهد شد.
توصیه میکنم درصورت امکان مشاوره فردی انجام دهید تا بر روی باورها و طرز فکرتان متمرکز شوید