سلام .. خسته نباشید ... پسر 2 ماهه ایی دارم که روند وزن گیریش به این ترتیبه: بدو تولد 2900 15 روزگی 2700 1 ماهگی 3000 2 ماهگی 4300 دکتر از روز 15 شیرخشک کمکی مارک اپتامیل رو تجویز کرد الان سوال من اینه که من چه زمانی کمکی رو شروع کنم و اینکه از چه زمانی می تونم شیرخشک رو قطع کنم ? آیا وزن پسرم خوبه? راه های افزایش شیر?
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی بهترین راه افزایش شیر مادر مکیدن مرتب کودک و به تدرج کم کردن شیر خشک هست. مایعات فراون قبل و بعد شیردهی استفاده کنید و رژیم غذایی خوب و متعادل داشته باشید سوپ ها ، آش ها و آبگوشت مناسب هستند. وزنش خوبه کمکی پایان 6 ماهگی شاد باشید