غسل ترتیبی

ببخشید میشه طریقه انجام غسل ترتیبی رو برام بگین.

من اینجوری انجام میدم که اول حمام میکنم و در ادامه غسل میکنم.

حالا سوالم اینه واسه انجام غسل، بدن باید خشک باشه یا اشکالی نداره؟؟

ذکر خاصی باید گفت آیا؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

خیس و خشک‌بودن بدن مهم نیست. فقط باید آب به همه جای بدن برسد.

ترتیبش به این صورت است: اول سر و گردن. سپس سمت راست. و بعد سمت چپ.

ذکرِ واجب ندارد. فقط نیتِ غسل کنید. و نوع غسل را مشخص کنید. مثلا نیت کنید غسل جنابت می‌کنم واجب قربة الی الله.

همین که این نیت را در ذهن داشته باشید کافی است. واجب نیست به زبان بیاورید.