افکار آزاردهنده

سلام من یه دختر ۱۳ ساله هستم که یه ماهه تقریبا فکرای خیلی خیلی الکی و خیلی آزار دهنده میان سراغم نمی‌دونم دلیلش چیه روزای اول فکر میکردم درست میشه بعد چند روز اما دیدم نه بدترم شد به دوستام گفتم اونا گفتن به ایندت فکر کن و خودتو سرگرم کن اما نمیدونم چرا نمیتونم بهشون فکر کنم انگار هیچی توی این دنیا نیست که من بهش فکر کنم وقتی هم که میخوام خودمو سرگرم کنم اون فکرای آزار دهنده میان سراغم دیگه نمیتونم روی درسم تمرکز کنم زندگی واسم تلخ شده من اصلا اینجوری نبودم همیشه شاد و سرحال بودم و به هدفام فکر میکردم درس میخوندم خیلی خوب بودم نمی‌دونم باید چیکار کنم حالم بده

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اولین و مهمترین نکته ای که باید در برون رفت از این موقعیت مد نظر داشته باشید این است که شما تنها فردی نیستید که با چنین مسأله و یا مسایلی شبیه به آن در زندگی خود رو به رو شده اید ولی تنها کسی هستید که می توانید و باید بهترین کمک را با استفاده از توانایی ها و مهارت های فردی و ... به خود کنید
هرزمانی که احساس کردید ،انگیزه تان کم شده به این فکر کنید ،که رسیدن به اهدافتان چه مزایا و پاداش هایی برای تان دارد؟ گاهی پیروزی های بسیار کوچک را هم جشن بگیرید در این صورت است که متوجه میشوید، مزایا و پاداش ها، آنقدر هم از شما دور نیستند.
در مورد افکار آزاردهنده باید گفت وظیفه اصلی ذهن ما تفکر است، اما بعضی از این افکار منطقی و بعضی دیگر بی منطق هستند.

بعضی افکار به حل مشکلات کمک میکنند و بعضی نیز با ایجاد ترس عملکرد ما را مختل میکنند،
اما بعضی از افکار با ذهن ما پیوند خاصی برقرار کرده اند.

ما افکاری داریم که خود به خود از ذهن ما میگذرند و قادر نیستیم مانع ورود آنها شویم.

بسیار مهم است که به چگونگی عملکرد ذهن خود واقف بوده و آگاه باشید
که چطور راه حل ها و دستور العمل هایی که فقط واکنش هایی غیر ارادی و خود کار هستند را ایجاد می کند.

اگر بخاطر اینکه افکارتان شما را از عواقب کارهایتان می ترساند،
از انجام کارهای مختلف دوری کنید،
عرصه زندگی بر شما هر روز تنگ تر خواهد شد.

اکنون با دانستن این موضوع که نمیتوانید ذهن خود را از ساختن زنجیره های کلیشه ای باز دارید
و از افکار آزار دهنده رهایی بیابید
و مدام شما را در معرض اندرزهای خود قرار میدهد: میتوانید با تمرین بر روی نپذیرفتن این افکار در برابر آنها مقاومت کنید و
نگذارید که عملکرد شما را تحت تأثیر قرار دهند.

کتاب رهایی از زندان ذهن را حتما مطالعه کنید