با سلام من 36 سال سن دارم و 6 ماه است که اقدام به بارداری کردم ولی به دلیل تنگی واژنم آلت تا انتها وارد نمیشود و مایع همان ابتدای ورودی واژن در واقع همانجایی که سر آلت وارد میشود ریخته میشود سوالم اینست که آیا با این شیوه بارداری انجام می شود ؟؟؟؟ اگر راه پیشنهادی دارید لطفا بدهید با تشکر
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز منظورتو ن اینکه اصلا الت همسرتون داخل واژن شما نمی شود اگه تا نصفه هم وارد واژن شما شود مایع منی ایشان وارد واژنتون خواهد شد و لی اگر خارج از واژن ریخته شود احتمال بارداری خیلی پایین است با تشکر