سلام من در ابتدای هفته ٣٣ بارداری هستم و در انتهای هفته ٢٤ از ایران خارج شدم. متاسفانه هنوز وقت پزشک نرسیده و کمی طول میکشه، در اغاز بارداری ٥٥.٥ کیلو بودم و حالا ٦١.٨ که نوسانهای کمی داره وزنم ، شکمم بزرگ میشه ولی وزن چندانی نمیگیرم ازمایش دیابت رو هفته ٢٢ دادم و قند نداشتم ، میخواستم بدونم باید چیکار کنم تا وقت دکترم برسه ... مننون از لطف شما
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در این هفته ها سونو انجام می شود ولی بهتر است زودتر معاینه هم بشوید.