اقدام به بارداری و چرک خشک کن

با سلام و وقت بخیر من چند ماهه تو اقدامم و نتیجه نداشت تو این مدت دچار عفونت اداری شدم که رفع شد این ماه لتروزول خوردم با متفورمین، 14 پریودی آمپول زدم متاسفانه تو آزمایش مشخص شد تو معده ام میکروب هست. دکتر بهم قرص آموکسی سیلین 500 و مترونیدازول250 هر 8 ساعت یدونه وبیسموت ساب سیترات روزی یدونه دادن. میدونن تو اقدامم حتی آمپول hcg رو هم خودشون زدن.پرسیدم اگه این ماه باردار بشم این قرصا ضرر نداره ؟ گفت بخور تو ولی من نگرانم. نظر شما چیه؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

عفونت هلیکو باکتر باعث نازایی نمی شود در حین درمان نازایی می توانید داروهایی را که ذکر کردید مصرف کنید .