آبسه مقعدی دخترم

باسلام دختر ۶ سالم حدود یک ماه پیش دچار آبسه مقعدی شد دکتر بهش آنتی بیوتیک داد بهتر شد ولی دوباره از دیروز آبسش عود کرده و این بار بزرگتر شده درمان قطعی داره؟ درمانش چیه خیلی تو این شرایط کرونا نگرانم علت آبسه مقعدی چیه؟ من بهداشت را کامل براش رعایت می کنم با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص بیمارهای مغز و اعصاب کودکان

با سلام و درود
آبسه درمان قطعیش تخلیه و گذاشتن درن  هست. گاها فیسچول و آنال کریپت  ابنرمال هم داره که تصویربرداری با ماده حاجب لازم دارد تا تشخیص داده شود.