تا هفته ی چندم میفهمیم که بارداری پوچه؟

سلام من لقاحم تقریبا دو هفته دیر بوده و سونو رفتم گفت ۶ هفته و یک روز ساک به اندازه ی ۱۴ mm بدون کیسه و جنین تو رو خدا بگید زود رفتم احتمالش هست چون لقاح دیر بوده و پریود نامنظم جنین دیر تشکیل شده باشه و لکه بینی هم ندارم درد هم ندارم و اینکه اگه سونو نام و خدایی نکرده بارداری پوچ باشه کی لکه بینی میبینم و چه اتفاقی میفته تا هفته ی چند میفهمم که بارداریم مشکل داره خدایی نکرده ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید ۱۰ روز دیگر مجدد سونوگرافی انجام بدهید تا نظر قطعی داده شود موفق باشید