دلیل سقط رو چجور بفهمیم

سلام وقت بخیر من دوبار سقط داشتم بارداری اول نه روز بعد از موعد بود بارداری دومم روز موعد ک اندازه جنین بار دوم خیلی بزرگتر از اولی بود دلیلش چی میتونه باشه😓کلی آزمایش انجام دادیم هم خودم هم همسرم آزمایش اسپرم داده دکتر اورولوژی نشون داد ک گفت عالیه بازم دارو تقویتی داده بهش خودمم آزمایش پاپ اسمیر تیروئید چکاپ کامل بدن سونو داخلی واژینال انجام دادم همه شون اوکی بوده

الان میتونم اقدام کنم برا بارداری بعدی؟؟ سه ماه از سقطم میگذره و این مدت جلوگیری بودم سوالم اینه میتونم قبل از موعد پریودم داروی جلوگیری از سقط بخورم اگ میشه بگین حتما😔

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اكر سه يا بيش از سه سقط باشد بررسي انعقادي بايد انجام شود ولي شما ميتوانيد داروي محرك تخمك گذاري بكيريد شايد كمك كند