با سلام"پسری19ماهه دارم که فقط کلمات بابا وآب رو میگه میفهمه ما چه میگیم ولی نمیتونه صحبت کنه!هنوزم سررپا نمیتونه بایسته وفقط با کمک پنجه شو زمین میذاره البته جلسات کاردرمانی رو واسه راه رفتنش شروع کردیم.لطفا راهنماییم کنید.با تشکر
پاسخ مشاور

کارشناس روانشناسی کودکان استثنایی

سلام دقت کنید که تماس چشمی با شما داره یا نه؟ به حرکات چرخشی علاقه مند هست یا نه؟ پیشنهاد میکنم به یک روانپزشک کودک مراجعه کنید