سلام خانم دکتر  من ۵سال پیش زگیل گرفتم اما زود رفتم درمان کردم دکتر با محلول شبیه به اسید خیلی سوزش داشت وقتایی که میزدم اما در عرض یکماه کامل خوب شدم ممکنه باز برگرده  آیا تو خونم هست چون شنیدم این زگیل بره تو خون وجود داره وهیچ راه درمانی وجود نداره ؟؟؟ در ازدواجم به مشکل برنمیخورم ؟خیلی میترسم باید چیکارکنم  .؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بهتره كولپوسكوپي كنيد، تا مشخص شود در دهانه رحم موجود است يا نه.
ايشاا... كه زود برطرف ميشود.