کسی میدونه چطوری میشه حالت واژن به قبل از زایمان برگرده؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با ورزش کگل و در نهایت جوانسازی واژن

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

برگرداندن ماشین خریداری شده به علت گرونی

پاسخ با سلام در مورد شما چند فرض وجود داره 1. بنگاه به صورت قانونی یا با قولنامه مالک خودرو شده باشه و سپس آن را به شما فروخته باشه که حتی اگر سند بنام مالک اصلی باشه شما می توانید دادخواست الزام به تن...

زگیل تناسلی ۵سال گرفتم درمان کردم خوب شدم ممکنه الان این بیماری برگرده ؟

پاسخ سلام. بهتره كولپوسكوپي كنيد، تا مشخص شود در دهانه رحم موجود است يا نه. ايشاا... كه زود برطرف ميشود.

شیر خشک شده مادر را چطور میشه برگرداند

پاسخ باید با جزئیات شرح حال کامل ذکر شود علت خشک شدن چه مدت است تا بتوان راهنمایی کرد موفق باشید