برگرداندن ماشین خریداری شده به علت گرونی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 150 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. میخواستم بدونم بنگاهی که مال غیر به من ، خودرو فروخته و من پولش رو پرداخت کردم و الان در عرض یک هفته خودرو ۱۰ میلیون افزایش داشته و به من میگن خودرو را بده تا همان پول هفته قبل را به تو برگردانیم در صورتی که پول من در هفته پیش خودرو صفر شده ولی امروز یه خودرو مدل ۹۳ میشه. چکار کنم که خودرو را پس ندم طرف حساب من بنگاه بود که گفت خودرو را خریده ولی الان صاحب ماشین با بنگاه دچار اختلاف شده اند که نه الان ماشین گرون شده سند نمیزنم ماشین رو برگردون

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

در مورد شما چند فرض وجود داره

1. بنگاه به صورت قانونی یا با قولنامه مالک خودرو شده باشه و سپس آن را به شما فروخته باشه که حتی اگر سند بنام مالک اصلی باشه شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه هر دو نفر مطرح کنید

2. خودرو به صورت امانت نزد بنگاه بوده باشه و قولنامه ای در بین نباشه و اذنی از صاحب خودرو نداشته باشه که در این حالت شما می توانید علیه صاحب بنگاه به علت فروش مال غیر شکایت کیفری کنید.

3. متاسفانه با توجه به شرایط کنونی بازار بیم تبانی طرفین وجود داره در هر حال باید مدارک شما بررسی بشه ترجیحا حضوری با در دست داشتن مدارک با وکیل مشاوره کنید.

موفق باشید

تجربه شما

گاهی نمیشه برگردوند و مجبور میشه آدم که بفروشتش

این وسط خوبه جایی پیدا کنیم که به قیمت درست ازمون بفروشن