بازگرداندن عشق از دست رفته از طریق ان ال پی

سلام وقت بخیر. مدتی است قطع ارتباط کرده ام با شخصی که به او علاقمندم. توی سایتها سرچ میکردم که چندجا به اصطلاح nlp برخورد کردم و حتی وعده داده بودند با این علم که در دنیا هم شناخته و مطرح شده است و با طی مراحل آن و نفوذ به ناخودآگاه شخص مقابل میتوان حتی بدون ارتباط کلامی او را به خود جذب کرد و بازگرداند. اینها حقیقت دارند؟ و موثر هستند واقعا؟ یا اینکه اصلا هر کسی از پسش برمیاد؟ ممنون میشم جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
ببینید واقعیت این است که نه nlp یا همان برنامه ریزی کلامی عصبی و نه هیج رویکرد علمی تا به امروز موفق به تغییر فکر دیگری و جذب کردن او نشده است.
بیان نفوذ در ناخودآگاه دیگری با این روش ها و بصورت از راه دور ابزاری برای کسب درآمد افراد سود جو است.
من کاملا شما را بابت فقدان یار درک میکنم و متوجه هستم که حضور ایشان و توجه ایشان به شما چقدر می تواند برای شما مهم باشد.
به شما پیشنهاد می کنم بجای اینکه به دنبال این روشها باشید در ابتدا روی این جدایی تمرکز کرده و هزینه ای بسیار کم تر از این کلاس را به مشاور بصورت حضوری بپردازید و چند جلسه ای تنها روی خود و احساس های حال حاضر خود تمرکز کنید.
سپس می توانید پس از بهبود مهارتهای شخصی، مهارتهای ارتباطی خود را نیز افزایش دهید. به دنبال عمیق ترین لایه های شخصیت خود در ارتباط با دیگری بگردید تا بتوانید پس از بهبود از رنج جدایی اقدام های موثر و مفیدی در رابطه داشته باشید.
برای شما تجربه های عمیق و لحظه هایی همراه با آرامش آرزو دارم.
شاد و پیروز باشید.