اعتماد بنفس

سلام چهره من از نظر اطرافیان زیباس اما من دائما احساس زشتی میکنم و خیلی اذیت میشم در حدی که نمیتونم برم بیرون احساس میکنم بقیه از زشتی من اذیت میشن نمیدونم باید چکار کنم میشه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
کتاب افزایش عزت نفس از مهناز نشرآرا را بخوانید و تمرینات آن را انجام دهید، اگر موثر نبود باید به روانشناس مراجعه کنید.
موفق باشید.