درمان گیجی و حواس پرتی

از بچگی اینجوری بودم کلا گیج حواس پرت بودم مثلا به درس گوش نمیدادم اینا بعد یه مدت که گذشت متاهل شدم توی انجام کارهای خونه هم همین مشکلو دارم ... یه لحظه مکث میکنم یا مثلا شوهرم بهم میگه برو فلان چیز بیار میرم پیشش میگم میشه یه بار دیگه به من بگی چیو بیارم حتی توی آشپری وقتی از اشپزخونه میرم یادم میره گاز روشنه وقتی رفتم سرکار توی به قدری استرس دارم که نمیتونم کارامو درست انجام بدم همه به من میگن خیلی گیج حواس پرتی حتی نمیتونم درست حرف بزنم همه منو مسخره میکنن از طرفی هم توی انجام وظایفم بیش از اندازه کند شدم به طوری که خودم از خودم خسته شدم وقتی چیزیو جای میزارم اگه توی فکر باشم یادم میره کجا گذاشتمش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل منشی کافی نت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم بنظر میرسه مسیله شما عزت نفس و اضطراب تون باشه
برای کار کردن روی این دو موضوع به یک روانشناس مراجعه کنید
و برای چک کردن میزان حواس پرتی و یا بیش فعالی به روانپزشک مراجعه کنید