سلام وقتتون بخیر مدتی بدلیل قرص ضدبارداری دکتربرای تنظیم قاعدگیم داده بودبهم نساخت لک بینی داشتم یک ماه کامل والان قطع کردم و پریود شدم و قرص لویتود مصرف میکنم الان پریودم تموم شده اما بازهم لک بینی دارم ینی دوماهه و تموم نشده چ دارویی و یا چ امپولی بزنم قطع بشه استرادیول بزنم؟ی دارو بگید لک بینیم برطرف بشه دکترم هیچ نمیگه..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام به این شکل بدون معاینه و داشتن شرح حال بالینی نمی توان به این شکل دارو تجویز کرد باید به پزشک مراجعه نمایید تا با رویت جواب آزمایش و سونوگرافی علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید