سلام من یک اسکاربرجسته روی بینیم هست بینیمم گوشتیه۴بارلیزرکردم جواب نگرفتم حالاک چندماهه اقدام کردم بربارداری رفتم دکترپوست میگه بایدرواکوتان بخوری۴ماه بعدبیای بازلیزرش کنم گف چون دوران بارداریت حجمش بیشترمیشه و...نمیدونم چکارکنم از ی طرف ذوق بارداری دارم از ی طرف برجستگی بینی گوشتیم نمیدونم چکارکنم بنظرشماقرص مصرف کنم بعدباردارشم یااول باردارشم بعدقرص بخورم
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در هر حال قبل بارداری راکوتان را بهتر است شش ماه قبل قطع کنید.