لکه بینیم بعد از دوفاستون هم تموم نشده

باسلام وخسته نباشید

من بین پریودام مدام لکه بینی داشتم که سونو دادم کاملا نرمال بود ازمایش دادم کم کاری تیرویید داشتم که دکتر واسم لووتیروکسین نوشت و برای لکه بینی از روز۱۴پریود به مدت ۱۰شب هر شب دو عدد قرص دوفاستون تجویز کرد

 الان بعد از گذشت دوماه از مصرف قرص دوفاستون اصلا لکه بینی هام تغییری نکرده و عین قبل مدام لکه بینی دارم

میخوام بدونم چرا؟و چکار کنم که این لکه بینی تموم شه؟ واقعا کلافه ام کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مشکل شما مربوط به  کم کاری تیروئید است بهتر است مجدد تحت نظر پزشک آزمایش تیروئید انجام بدهید تا دوز دارو تنظیم شود موفق باشید