مشکلات خانوادگی و ارتباطی با همسر

با سلام وخسته نباشید،ده ساله ازدواج کردم من سی دو وشوهرم سی و هفت سال،میخواستم خدمت مشاور محترم عرض کنم که من به شوهرم شک دارم و حالم خیلی بده،چند سال پیش از ایشون چند پیام در گوشی که به خانمی داده بود و دیدم و ازون موقع بهش شک دارم،بعد از اونم یه پیام از دوستش این که گفته بود شماره جدید خانمارو نداری بهم بدی؟وپیامهارم میگه مال من نبوده،در صورتی که به شوهر خواهرم گفته بود باکسی حرف میزدم زنم فهمید قطعش کردم، چه رفتاری داشته باشم چیکار کنم بهش اصلا اعتماد ندارم و حالم خیلی بده مشکلات اخلاقی و مالییشو تو این سالها تحمل کردم ولی این یه مورد و اصلا نمیتونم هضم کنم، در ضمن من از همه لحاظ هیچی براش کم نزاشتم،خیلی هم رفیق بازه و دوست داره با اونا بره سفر و گردش و...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه چندسال پیش پیامی در گوشی همسرتان دیده اید و بخاطر آن در حال حاضر احساس بدی دارید بخاطر اینست که نتوانستید آن زمان این موضوع را مدیریت و برای خودتان حلش کنید

شکل گیری روابط فرازناشویی را می توان به چند عامل نسبت داد.
معمولا در بیشتر این افراد یکی از نشانه های زیر دیده می شود:

1- یکی از مهم ترین علت های روابط فرازناشویی، عدم ارضای جنسی است. یعنی ممکن است بعضی از افراد از روابط زناشویی خود لذت نبرند و در جای دیگری به دنبال ارضای نیازهای خود بگردند.

2- معمولا افرادی که اعتماد به نفس پایین تری دارند، بیشتر به دنبال اینگونه روابط می گردند چون نیاز دارند مورد تایید قرار بگیرند و شاید فرد جدید بتواند احساس خودارزشمندی به آنها بدهد.

3- وقتی عشق به همسر به هر دلیلی از بین رفته باشد، ممکن است یکی از همسران در طولانی مدت مورد خشونت روانی و عاطفی قرار بگیرد و همین مساله و فشاری که او تحمل کرده، باعث از بین رفتن عشق او به همسرش شود.

4- برخی از افرادی که به شکلی غیرطبیعی میل به داشتن تجارب جدید دارند، آنقدر احساس نوجویی دارند که دائم دنبال کشف چیزهای جدید هستند؛ از کار گرفته تا تحصیل و روابط و...

5- برخی از افرادی که معمولا میل به انجام اعمال ممنوعه دارند، نیز ممکن است از مخفی کاری و هیجانی که هنگام اعمال مخفیانه شان دارند لذت ببرند و دست به چنین کارهایی بزنند.

6- برخی از افرادی که به هر دلیلی می خواهند از طرف مقابلشان انتقام بگیرند بیشتر به سمت برقراری اینگونه روابط می روند. مثلا کسی که همسرش قبلا رابطه ای با کسی داشته یا سال ها خشونت رفتاری، کلامی یا جنسی همسرش را تحمل کرده است، بیشتر میل به انتقام دارد.
بعضی از افراد که اصطلاحا بیمار جنسی هستند و دائم دوست دارند با شخص تازه ای رابطه جنسی نویی را تجربه کنند هم ممکن است وارد چنین روابطی بشوند که معمولا هم اینگونه روابط کوتاه هستند چون این فرد بعد از مدتی خسته می شود و به دنبال فرد جدید می رود.

8- بعضی از افرادی که خیلی رمانتیک هستند، این قبیل هیجان های عاطفی را دوست دارند و مایلند هرازگاه فضاهای عاطفی جدیدی برای خود ایجاد کنند تا از تنش های روزمره دور باشند. آنها معمولا در بهترین ساعات با پوشیدن بهترین لباس ها و به دور از هر تنشی، اینگونه فضاها را برای خود به وجود می آورند.

9- گاهی بعضی از افراد وقتی احساس می کنند که از دوستانشان در این مورد عقب مانده اند، ممکن است وارد این نوع روابط شوند. گروهی از این قبیل افراد فکر می کنند از قافله عقب افتاده اند! این گروه می خواهند هرطور شده این به اصطلاح عقب ماندگی (!) را جبران کنند تا خودی در میان همسالان و دوستان خود نشان دهند
گاهی وقتی با این افراد صحبت میشود کار خودرا اصلا خیانت نمیدانند و به چشم تنوع و سرگرمی نگاه میکنند
باهمسرتان صحبت کنید و بگویید چندسالی است که این‌موضوع ازارتان میدهد وانتظار دارید کمکتان کند تا مطمعن شوید روابطی دیگری ندارند از او سوالات زیر را بپرسید
آیا هنوز من را دوست داری؟  آیا به ادامه زندگی با من فکر می کنی؟ ایا در رابطه زناشویی با من مشکلی داری؟  آیا رابطه ای خارج از رابطه زناشویی مان داری یا نه؟ و درپایان بگویید  می دانی که اگر وجود چنین رابطه ای برای من محرز شود چه هزینه ای را باید پرداخت کنی؟ بنابراین به جای خودخوری سعی کنید با او گفت و گو کنید و سپس تصمیمتان را برای ادامه زندگی بگیرید.