سلام، یه دختر دو سال و هفت ماهه دارم که خیلی بهم وابسته است، البته پیش مامانم و باباش میمونه، ولی وقتی که هستم یه لحظه هم ازم جدا نمیشه، وقتی که مهمون میاد، میاد تو بغلم و خودش رو به خواب میزنه ، اینکه همش بهم چسبیده واقعا کلافم کرده، دوست دارم واسه خودم هم وقت داشته باشم و به خودم برسم، واسه همین تصمیم گرفتم به صورت نیمه وقت ببرمش مهد.

البته این تصمیمم یه دلیل دیگه هم داره، اصلا بلد نیست با هم سن هاش بازی کنه و خیلی هم در مقابل بقیه بچه ها بی دست و پاست، حتی تو خونه خودمون نمیتونه اسباب بازیهاشو از یه بچه ای که یه سال از خودش کوچیکتره بگیره، فقط گریه و فرار میکنه. یک ماهی هست که تصمیم گرفتم ببرمش مهد، ثبت نامش هم کردم ولی عذاب وجدان دارم، واسه همین به بهانه های مختلف عقب میندازمش، میترسم تو روحیش اثر منفی بذاره و استرسش واسه هیشه روش بمونه چون میدونم با گریه باید بذارمش مهد، حتی میترسم نه تنها بهتر نشه بلکه بدتر هم بشه، میترسم بچه های دیگه بهش زور بگن و اعتماد به نفسش از بین بره.

میشه راهنماییم کنید که چه سنی برای مهد مناسبه؟ اگه الان زوده چیکار کنم که کمتر از آدما بترسه و بتونه از حق خودش دفاع کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
با توجه به وابستگی دخترتان الان زمان مناسبی برای مهد رفتن او نیست، و اینکه بخواهید او را در این موقعیت قرار دهید کمکی به افزایش مهارت ارتباطی اش نمیکند. اما ممکن است نتیجه عکس داشته باشد.
نسبت به سن و سالش تا حدی این رفتار طبیعی است به شرطی که اگر بین دوستانش قرار بگیرد بتواند از شما فاصله گرفته و بازی کند.
بسیار مهم است که در طول روز حتما ساعاتی را برای بازی با دخترتان اختصاص دهید. و زمان طولانی باهم بودن بدون کیفیت و وابستگی را به زمان با کیفیت اما کوتاه تر تبدیل کنید و این امر با بازی های شاد و فعالیتی امکان پذیر است.
در قالب بازی ها میتوانید مهارت های ارتباطی و اجتماعی را نیز به او اموزش دهید.
اگر بازی (روزانه حداقل دو ساعت) موثر نبود و همچنان شاهد وابستگی او بودید به یک مشاور برای ارزیابی عاطفی مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.