مشکلات خانوادگی و ارتباطی با همسر

من دو ساله عقد کردم

تو این دو سال فهمیدم همسرم و خانواده ش پنهانکاری کردن

وقتی اومدن خواستگاری گفتن پسرم یه زن طلاق داده در حالی که دو تا زن طلاق داده بوده که بعدا فهمیدم وقتی مطرح کردن و دلیلی پنهان کاری رو پرسیدم گفت که من نمیخواستم تو رو از دست بدم

ضمنا بعد ازدواج فهمیدم که ایشون بیماری دارن که بهم گفتن از قبل ازدواج نمیدونستن و بعدا فهمیدن

همچنین چند تا شماره تو گوشیشون دیدم که پیام گذاشته بود براشون خیلی ناراحت شدم و وقتی پرسیدم با پرخاش بهم جواب داد

ضمنا آدم لجبازی هست و وقتی حرفمو ن میشه خیلی بداخلاق و غیر قابل تحمل میشه ولی بعدش بخاطر رفتارش ناراحت میشه

و تنها چیزی که هست اینه که دوستم داره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل اموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

صداقت و اعتماد متقابل لازمه رابطه ی درست است اما درحال حاضر انتخاب با شما که میخواهید این بخش های زندگی همسرتان را بپذیرید یا خیر
و مهمتر از این، رابطه شما و همسرتان است
و قطعا شما نمی توانید رفتارهای همسرتان را تغییر دهید و با توجه به مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد و نگرانی های که در مورد زندگی تان دارید هر چه سریعتر با همسرتان به متخصصی در زمینه زوج درمانی مراجعه کنید.
مصالحه و کوتاهداندن یا بالعکس پرخاشگری مداوم باعث فرسودگی روحی شما در دفتر مدت خواهد شد و احساس دوست داشته شدن رو در چشم تان ناچیز خواهد کرد