پریود نامرتب در دوران شیردهی

سلام من 11ماهه از زایمانم گذشته و پریودم نامرتبه . بعد 11 روز پریود میشم یه بار بعد14 روز یه بار بعد24 روز این دفعه بعد یک هفته دوباره لکه بینی داشتم باید چیکار کنم که مرتب بشه؟  قرص ال دی هم نمیتونم استفاده کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در دوران شیردهی در بعضی از افراد به علت تغییرات هورمونی این مسئله اتفاق می افتد که می توانید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید  موفق باشید.