سلام. دختر هشت ماهه دارم که از ۴ ماه و نیم دندان در اورد الان دو تا دندان پایین و یکی سمت چپ بالا الان که نگاه کردم دندون های نیش بالا هم به طور همزمان در اومده ولی دندون سمت راست جلویی هنوز نه خیلی نگران شدم ممنون از راهنماییتون؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام در صورت عدم رشد ان تا سیزده ماهگی توسط دندان پزشک کودکان ویزیت شود.