نامرتبی قاعدگی

سلام وقتتون بخیر من ۶ماهه ک زایمان کردم و نوع زایمانم سزارین بود...تا ۶۰ روز خونریزی داشتم  بعد تا ۲ماه نرمال شد پریودیم. اما الان چن وقتیه ک نامرتبه و خونریزی شدید دارم...تاریخ هاشو زدم ۱۳ اسفند شروع پایان ۲۶ اسفند
۶ فروردین شروع شدت زیاد ۹ تا ۱۶
۲۷ فروردین شروع....الان من موندم چیکا کنم ب فاصله ۱۰ روز پریود میشم..الان از کجاس...اگ سونو نیازه چ سونویی برم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

یک تست خونی بتا اچ سی جی و یک سونوگرافی واژینال انجام دهید و با جواب جهت معاینه  مراجعه کنید .