قرص دزوسپیتو وتاخیر در قاعدگی

سلام دختر۲۱ ساله هستم من روز ۲۷ قاعدگی به سونوگرافی رفته بودم که کیست ۲/۵سانتی نشون داد و رفتم دکتر و گفتن که تخمدان چپ تنبلی داره بعد به من قرص دزوسیپتو داد و پرسیدم آیا این قرص رو روز پنچم قاعدگی مصرف کنم؟ دکتر گفت نه از الان باید شروع به مصرف بشه

از ۲۸ شروع کردم تا الان روز ۴۰ قاعدگی هست که از پریود خبری نیست و تکرر ادرار و درد و فشار کمر و شکم منو هلاک کرده و پریودم ۹ روزه عقب افتاده البته ماه قبل۷ روز پریودم تاخیر داشت آیا این تاخیر میتونه از قرص باشه یا کیستی که در تخمدانم وجود داره؟؟

اگه ازقرص باشه باید مصرف کنم یانه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو زبان وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام طریقه مصرف این قرص توسط شما متاسفانه به غلط بوده است باید از شب پنجم قاعدگی شروع به مصرف این قرص می کردید مصرف اشتباه آن   متاسفانه باعث به هم خوردن هورمون های شما شده است موفق باشید