دوفاستون وتاخیرپریودی

من از دوفاستون چهار دوره استفاده کردم،دوره هام۲۸روزه بودن،این دوره سه روز عقب انداختم ،بدنم داغه از داخل ولی تب ندارم،ترشحات بیرنگ وبی بو وکش دار دارم،حالت تهوع،سردردوخستگی ،دل درد و کمر درد پریودم دارم،یه ساله اقدامم مشکل خاصیم ندارم ماه پیش سونو شدم،امکان داره باردار باشم؟نمیخوام با تست منفی روبروشو ،مسخرم میکنن وخیلی تاثیر بدی تو روحیم میذاره،داروی ارامبخش گیاهیم خوردم رازیانه و اسطخودوس داره ،لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید