قطع لکه بینی با دزوسپتیو

سلام خسته نباشید من چون لکه بینی شدید داشتم شروع به خوردن قرص دزوسپتیو کردم تا قطع بشه شب اول که اولین قرص رو خوردم فرداش پریود شدم ولی من چون قرص خورده بودم ادامه دادم خوردن قرص رو بعد روز بعد خون ریزی قطع شد ولی تا الان که پنج روزه دارم قرص میخورم لکه بینی قطع نشده و ادامه داره چیکار کنم لکه بینی قطع بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

یکم بالانس هورمونیتون اینطوری بهم ریخته

باید دیگه قرصتون تموم شد مصرف نکنین تا هورمون ها منظم بشن و در صورتیکه نشدن حتما مراجعه کنید