امادگی برای ازمون حقوقی

سلام من ۲۸ سالمه.دوتابچه ۲ سال و۴ سال دارم..قصد  دارم برای ازمون مشاوران ووکالت امسال بخونم..۴ سال پبش کتاب گرفتم و خوندم و قبول نشدم.برنامه ام رو مینویسم تا دو هفته اجرا میکنم و نصفه رها میکتم باز روز از نو....خسته شدم از خودم. راهنماییم کنین چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار.و میخوام تدریس زبان روشروع کنم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. تو شروع نمی خواد برنامه بنویسید. چون ممکنه طبق برنامه پیش نروید و نا امید شوید. به تدریج بدون برنامه از کتب آسان شروع کنید و حتما خلاصه برداری هم بکنید که هر شب بتوانید خلاصه ها را بخوانید. وقتی کار شروع شد در صورت نیاز برنامه بنویسید.  برنامه را کلی بنویسید وارد جیات نشوید که نتوانید اجرا کنید.