سلام وخت بخیر من امسال دومین کنکورمه و رشتم تجربیه موقع آزمونا استرس شدید دارم و نمیتونم حوب تمرکز کنم و تلاشم بی نتیجه میمونه چیکارکنم؟ برم پیش مشاور؟ پارسال و سال قبلش مشاور درسی میرفتم که پزشکی میخوندن و نتونستن کمکم کنن.ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

عزيزم شما بايد به مشاور وياروانشناس كه متخصص هستند مراجعه كنيد تا درابتدا اين مشكل ريشه يابي بشه وبعد راهكارهايي براي كاهش استرس به شما پيشنهاد بشه .باتوجه به مرقعيت ،نوع استرس وحدت وشدت اون راهكارهاي متفاوتي وجود داره كه قطعا بامراجعه به كارشناس يامتخصص اين مشكل حل وياكنترل خواهد شد.