آمادگی برای هیستروسکوپی

سلام خانم دکتر. هیستروسکوپی برای پولیپ دارم. دکتر قرص دایمتیکون و بیزاکودیل داده از ساعت ۱۲ظهر روز قبل عمل مصرف بشه. میشه بگید این قرصا برای چیه؟ عوارض نداره؟ با بیزاکودیل اسهال و دل درد میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دایمتیکون برای جلوگیری از نفخ تجویز شده وبیزاکودیل برای اینکه روده کامل تخلیه بشه
عوارضی برای شما ندارند ولی بیزاکودیل ممکنه با دلپیچه و شکم‌ روی همراه باشه