شکست در آزمون

سلام من در راستای رشته مورد علاقه ام درس خواندم سال اول باید آزمون میدادم نتیجه شکست بود چون خوب مطالعه نکردم اما سال دوم شروع کردم به مطالعه در مطالبی که فهمشان سخت بود کلاس گرفتم استادان برایم نصفه توضیح دادن اون مطالب مهم رو از تدریس امتناع کردن و گفتن تو هیچی نمیشی من بارها این جمله رو شنیدم بالاخره شکست خوردم و خورد شدم

حالا میخواهم برای بار سوم اقدام کنم و یکی گفت ممکنه هیچوقت نرسی خیلی روحیم داغونه و خیلی ضعیف بی حوصلم چند روزه از زندگی عادی فاصله گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل اموزگار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
در باب مرحله ای از زندگیتون اتفاق افتاده توضیحاتی خدمتتان عرض میکنم اینکه:

شکست باید فرصتی باشد تا از اشتباهاتمان درس بگیریم و تجربه کسب کنیم نه اینکه در ماتم شکست تمام آینده مان را تباه کنیم.
در برنامه و اهدافمان باید تلاش و پشتکار داشته باشید تا به موفقیت برسید،، متاسفانه ما به گرفتن نتایج فوری عادت کرده ایم و درک نمی کنیم که به مقصد رسیدن زمان بَر است . زمان و مسیری که برای رسیدن به هدف طی می کنیم..
سعی کنیم از آدم های منفی گرا دوری کنید ،، بخشی از رنج و عذاب شکست، به کنایه ها ی افراد منفی باف دیگری مربوط است که در کنارتان هستند و با تمام توان شان از دید خودشان از شما انتقاد می کنند. در واقع هر کسی در زندگیش چنین افرادی در کنارشون هستن و سعی در مدیریت این مسئله  تبدیل به موفقیت خواهد شد.برای اینکه بتوانید به شکستتان مانند یک تجربه ارزشمند نگاه کنید به حرف ها و غُر زدن هایشان گوش ندهید و از تماس با این افراد خودداری کنید.
نگاه کردن یه شکست مانند یک فرصت که در ابتدای کار بسیار سخت ولی قابل اجرا،،راه های مختلفی برای درس گرفتن از شکست هایمان وجود دارد که لازمه آن نگرش بی طرفانه و واقع بینانه مانند کسی که از بیرون به ماجرا نگاه می کند به شکست و عدم پیروزی مان است.
کسب تجربه از شکست داشته باشیم،، علت شکست خوردن خود را بیابید و فکر کنید چه اقدام متفاوت دیگری می توانستید انجام دهید و شما به دلیل برنامه تان و غفلت از برخی مسائل شکست خورده اید . نگاه واقع بینانه سبب درس گرفتن از اتفاقات می شود و برای ارتقای خودتان و تلاش دوباره از این عبرت و آگاهی استفاده کنید. برای غلبه بر شکست و رسیدن به هدفتان دست از کار و تلاش برندارید.
اهدافتان را از نو بنویسید و هرگز خود را با دیگران مقایسه نکنید.
در شروع کار سخته ولی با برنامه میتونید به نتیجه و هدفتون برسید،صبر و‌حوصله در کار خیلی تاثیر گذار خواهد بود.
و یه مسئله دیگه ،ممکنه بی حوصلگی شما برای شرایطی که در وضعیت تاهل نوشته شده ،،،باشه
بیشتر تمرکزکنید.
مطالب ذکر شده برای هر مرحله از زندگیتون و رقم خوردن برگی از زندگیتون کاربردی هست.
پیشنهاد میکنم که اگر بی انگیزگی شما برطرف نشد به یک‌ مشاور مراجعه بفرمایید تا تخصصی تر مسئله بررسی شود.
موفق و‌موید باشید
بااحترام