ترس از خاطرات گذشته

سلام

من وقتی عکس از لحظات زندگی ذخیره می کنم و بعد مدتی نگاه می کنم ناراحت و یا به فکر گذشته می افتم و این مسئله باعث شده از لحظات خوب زندگیم نتوانم چیزی را یادگاری داشته باشم. درحالی که اکثر افراد عکس یا خاطرات خود را ذخیره وبعدا آن ها را نگاه می کنند هیچ مشکلی ندارند و حتی لذت می برند لطفاً راهنمایی کنید نمی توانم از لحظات خوب زندگیم عکس بگیرم ویرایش آینده داشته باشم.

 چون اگر در آینده به عکس های گذشته نگاه کنم افسرده و غمگین می شوم  و به فکر گذشته می افتم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت مرد شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

وقتی که از لحظات خوب زندگی، عکس یادگاری می‌گیرید، انگیزه‌ی شما از این کار چی هست؟ ثبت یک خاطره‌ی شاد؟ یا اینکه فقط عکس می‌گیرید چون همه این کار رو می‌کنن؟ از خودتون بپرسین واقعا دوست دارین عکس بگیرین یا دارین خودتون رو مجبور می‌کنین؟ و یک سوال دیگه. وقتی به عکس‌های گذشته نگاه می‌کنید و یک مهمونی، یک دورهمی و تفریح، تولد و ... رو به یاد میارید، چه فکرهایی با خودتون می‌کنین؟ چی در سرتون می‌گذره؟ افکار ما احساسات‌مون رو شکل میدن. و احساس شما پس از دیدن عکس‌های یادگاری، غم و اندوه هست. پس به افکارتون مراجعه کنید و ببینید چه فکری داره شما رو ناراحت می‌کنه. اگر این کنکاش به تنهایی براتون میسر نبود، از یک مشاور به صورت حضوری کمک بگیرید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون