خاطرات نامزد قبلی

متاهلم 5 سال هست ازدواج کردم مدتیه ذهنم درگیر رابطه نامزد گذشتم میشه و من اصلا دوست ندارم وقتی اصلا بهش فکر هم نمیکنم خوابشو میبینم و تمام روز یاد خاطرات گذشته میفتم و من سعی میکنم بدی هایی که بود را یاداور خودم کنم اما این فکر ذهن منو داره میخوره و من هرکاری میکنم از فکرم بیرون نمیره خودمو مشغول میکنم و دارم احساس گناه میکنم که چرا این فکر سراغ من اومده وقتی زندگیم مشکل نداره و از خودم می‌ترسم، می‌ترسم زندگیمو از دست بدم و به شوهرم خیانت کنم میترسم چیکار کنم میخوام از این فکر بیام بیرون توروخدا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

حتما نزد مشاور بروید تا تکنیک هایی را آموزش ببینید
 مشاوراحساس شما را می‌پذیرد، بسیاری از مراجعه کنندگان در حالی به مشاورین مراجعه می‌کنند که مدت‌هاست از همسر قبلی یا نامزد خود جدا شده‌اند اما فراموشی رابطه گذشته برای آن‌ها آسان نیست و حتی هنوز در دل او را دوست دارند و از این بابت با احساس گناه و شرمندگی روزها را سپری می‌کنند و جرأت صحبت کردن درباره این موضوع را با کسی ندارند. اما باید بدانیم انسان نمی‌تواند در چشم به هم زدنی تمام خاطرات گذشته و احساسی را که زمانی به کسی داشته دور بریزد و این طبیعی است که تا مدت‌ها دچار سردرگمی باشد حتی اگر در رابطه قبلی به او ظلم شده باشد. مشاور بدون این که شما را قضاوت کند به شما کمک می‌کند تا این احساسات خود را بپذیرید و به تدریج آن را فراموش کنید تا با سبک بالی بتوانید به استقبال زندگی جدیدی که پیش روی شماست بروید.دو مورد از تکنیک ها
نوشتن افکار به روی کاغذ ‌.احساس خود را بنویسید. لازم نیست که این خاطرات یک شاهکار ادبی باشد یا حتی نگارش صحیحی داشته باشد، فقط بنویسید و خود را تخلیه کنید. تصور کنید که هر فکر و حس ناخوشایندی که بر روی کاغذ نقش می‌بندد، برای همیشه از ذهن و فکرتان خارج می‌شود.
خاطرات جدید برای خودتان خلق کنید
برای فراموش کردن همسر قبلی یا نامزد سابق خود، باید خاطرات جدید بسازید. اگر با نامزد سابقتان به بعضی مکان‌ها رفته‌اید، باید مکان‌های جدیدی را پیدا کنید که تابه حال به آنها نرفته‌اید. یا از این هم بهتر، می‌توانید این بار به جای نانزد سابقتان با دوستان و عزیزانتان به مکان‌های قدیمی بروید....