سلام

من اردیبهشت زایمان زودرس در هفته ی ۲۶ داشتم که سزارین شدم و پسرم رو بعد از ۵ روز از دست دادم

الان بخاطر شرایط بد روحیم میخوام دوباره باردار شم

دکترم بعد ۶ ماه بهم اجازه ی بارداری داده اما صبر کردن برام خیلی کار دشواریه

در ضمن من دو سقط بدون قلب قبل این زایمان زودرسم داشتم

و بعد یه پیاده رویه دو ساعته درد زایمانم شروع شد و خودم فکر میکنم خسته شدنم باعث شد که زود زایمان کنم

الان تقریبا دو ماه میگذره و من اقدام برای بارداری نداشتم اما به فاصله ی دو روز دو بی بی چک استفاده کردم و هر دو بعد حدود نیم ساعت خط دومش کمرنگ ظاهر شد

یعنی ممکنه باردار باشم؟

و اینکه اینبار چجوری میتونم یه بارداری موفق داشته باشم ؟

ممنون میشم اگر کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام طبیعی است که پیاده روی طولانی آن هم  دو ساعت برای یک خانم باردار مشکل ایجاد می کند به هر حال باید شرایط خود را درک می  کردید  و طبق دستور پزشک خود ۶ ماه بعد از سزارین خود می توانید برای بارداری مجدد اقدام کنید موفق باشید.