من 18 سالمه خیلی چاغ شدم و هر روز چاغ تر میشم به نظر شما کم خرج ترین راه چیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام.  وقتتون بخیر

از جمله عوامل موثر در چاقی . ژنتیک . سبک زندگی  است.
اصلاح سبک زندگی : داشتن فعالیت بدنی و مصرف میوه و سبزبجات در برنامه غذایی  و پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و فست فودها و چربی ها و ...
درصورتی که  زمینه چاقی در خانواده و جود ندارد و رژیم غذایی با کالری  متناسب دریافت میکنید
حتما از نظر وضعیت عملکرد غده تیرویید  و میزان  ویتامینD و آهن ارزیابی صورت گیرد.
و جهت دریافت برنامه غذایی حتما به  کارشناس یا متخصص تغذیه (نه  طب سنتی و مربی های ورزشی ، فقط همکارانی که تخصص تغذیه  دارند) مراجعه نمایید.