با سلام و خسته نباشید، من هفت ماهه که زایمان کردم و از وزن قبل از زایمانم حدود 5_6 کیلو کمترم، وزن الانم 62 هستش، میخوام به وزن قبلیم برگردم، البته در اون صورت چاق نبودم به نظرتون چی کار کنم ، با توجه به اینکه در دوران شیردهی هم هستم، وسوال دومم اینه که بچم حدود یه ماهه که وزن نمیگیره، میخواستم نظر شمارو در مورد سرلاک و حریره بادوم آماده بدونم و چه غذاههایی خوبه که تو این سن به بچم بدم؟ ممنوم از وقتی که گذاشتید،..
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی این نشون می ده دریافتتون از غذاها ناکافی است و این روی شیردهی هم تاثیر می گذاره. باید دریافتتون رو از غذاها بالا ببرید و استراحت کافی داشته باشید تا زیر یکسال عمده وزن گیری کودک با شیر هست. غذاهای تازه برای کودک مناسب ترن شاد باشید