با سلام پسری 14 ماهه دارم وزنش 8500 وزن تولدش 3 کیلو خیلی بد غذاس .قطره هاشو بیرون میریزه براش شربت کید کر و زینک گرفتم اونا رم نمیخوره .خیلی پرتحرکه حتی برای غذا خوردن هم سرپا وایمیسته زیاد زمین میخوره .ازمایش اهن داده خوب بوده برای وزنش چه کار کنم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی وزن کوچولوتون کمه قطره ها رو قطره قطره در طول روز بدید بهتره از صندلی غذا استفاده کنید تا عادت کنه نشسته غذا بخوره سر وقت غذا بدید. بین هر وعده غذا 4 ساعت فاصله باشه شیر بعد از غذا شیر شب هم اگه می خوره قطع کنید