تجاوز در 12 سالگی و ترس از ازدواج

سلام خسته نباشید من وقتی  دوازده سالم بود از طرف معلم کلاس زبانم بهم تجاوز شد تجاوز کامل که بکارتمم از دست دادم و اون موقع با تهدیدایی که کرد و منم بچه بودم و درکی از رابطه نداشتم ترسیدم به کسی چیزی بگم. الان هیچکس نمیدونه که من بهم تجاوز شده جدیدا همش ترس از ازدواج پیدا کردم که اگه کسی بیاد خواستگاری و من بخوام ازدواج کنم این موضوع برام مشکل پیش میاره و نمیتونم به خاطرش ازدواج کنم چون هیچ کس قبول نمیکنه با کسی که بهش تجاوز شده ازدواج کنه. از طرفی هم تصمیم گرفته بودم که برم ترمیم کنم اما اونم در توانم نیست چون نوزده سالمه و پشت کنکورم و درامد ندارم و هزینه عملم زیاده .نمیدونم چکار کنم دارم روانی میشم به خاطر این موضوع همش تو تصوراتم از ایندم خودمو تنها و افسرده میبینم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل پشت کنکوری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

برای اتفاقی که برایتان افتاده بسیار متاسفم
ایکاش همان موقع این موضوع را با خانواده تان در میان میگذاشتید تا از حمایت آنها برخوردار شوید و این موضوع  پیگیری میشد تا هم معلم زبانتان به سزای کارشان برسند وهم برای فرد دیگری تکرار نشود
فکرمیکنیداگر پدرو مادرتان  این موضوع را بدانند شمارا حمایت خواهند کرد؟ چه واکنشی خواهند داشت؟ هنوز هم دیر نشده و اگر فکر میکنید پدرو مادرتان برخورد منطقی خواهند داشت بهتر است انهارا در جریان بگذارید
شما آسیب روحی دیده اید که چندسال است باشما همراه است توصیه میکنم با شماره اورژانس اجتماعی (۱۲۳) تماس بگیرید و ماجرا را شرح دهید انها به صورت رایگان در ارائه خدمات به شما کمک خواهند کرد
این را بدانید که شما مقصر ماجرا نبوده اید ونباید خودتان را سرزنش کنید
حتما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید